Bitcoin for virksomheder: MicroStrategy og Bitcoin Magazine i samarbejde

Billede af unsplash.com/@stereosonya
Foto: unsplash.com/@stereosonya
Artiklens Tags:

MicroStrategy og Bitcoin Magazine lancerer "Bitcoin for Corporations" for at fremme virksomheders adoption af Bitcoin gennem uddannelse og ressourcer.

Stærkt partnerskab for Bitcoin-adoption

MicroStrategy og Bitcoin Magazine har indgået et samarbejde for at lancere "Bitcoin for Corporations" ved Bitcoin-konferencen 2024. Denne nye platform skal hjælpe virksomheder med at forstå og implementere Bitcoin-strategier gennem uddannelsesmaterialer, netværksmuligheder og eksklusivt indhold.

Uddannelse og ressourcer til virksomheder

Formålet med "Bitcoin for Corporations" er at tilbyde omfattende ressourcer og uddannelsesindhold til ledere, så de kan navigere i Bitcoin-universet. Platformen indeholder kurateret indhold, nyhedsbreve og succeshistorier fra virksomheder, der allerede har integreret Bitcoin i deres forretningsstrategier.

    Eksklusive medlemskaber og arrangementer

    Initiativet tilbyder forskellige medlemskabsniveauer som Executive Partner, Premier Member og Industry Member. Hvert medlemskab kommer med unikke fordele som strategisk indhold, adgang til masterclasses og VIP-adgang til årlige konferencer.

    Mike Germano, præsident for Bitcoin Magazine, udtaler:

    "Vi er begejstrede for at samarbejde med MicroStrategy om lanceringen af Bitcoin for Corporations. Dette samarbejde passer perfekt til vores mission om at uddanne og styrke Bitcoin-brugere. At udvide denne mission til virksomheder kunne ikke have fundet bedre partnere end MicroStrategy."

    Kombineret ekspertise

    Michael Saylor, medstifter og bestyrelsesformand for MicroStrategy, tilføjer:

    "Initiativet 'Bitcoin for Corporations' er et vigtigt skridt mod at accelerere virksomheders adoption af Bitcoin. Ved at kombinere vores ekspertise og ressourcer med Bitcoin Magazine skaber vi en stærk platform, der uddanner og støtter virksomheder i at implementere Bitcoin-strategier."'

    Om Bitcoin Magazine

    Bitcoin Magazine, verdens første publikation, der dækker Bitcoin, leverer innovative ideer, nyheder og global indflydelse ved skæringspunktet mellem finans, teknologi og Bitcoin. Bitcoin Magazine udgives af BTC Media fra Nashville, Tennessee.

    Om MicroStrategy

    MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) betragter sig selv som verdens første Bitcoin-udviklingsselskab. Selskabet er offentligt handlet og engageret i udviklingen af Bitcoin-netværket gennem finansielle markeder, advocacy og teknologisk innovation.

    For mere information om MicroStrategy, besøg www.microstrategy.com.