Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Generelt om personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, adresse, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil anvender vi navn og e-mailadresse til at fremsende nyhedsbrev.

Formål

Oplysningerne bruges til:

 • At identificere dig som bruger og personliggøre din oplevelse, herunder for at kunne vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig
 • At leverer den bedste service når vi modtager kundeserviceanmodninger.
 • At administrere en konkurrence, kampagne, undersøgelse eller anden sidefunktion.
 • At registrere dine køb og betalinger
 • At kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
 • At anmode om vurderinger og anmeldelser af tjenester eller produkter
 • At følge op når vi har talt med dig f.eks. e-mail eller telefon henvendelser
 • Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi vil ikke behandle dine personligoplysninger til andre formål end de nævnte uden først at indhente et udtrykkeligt samtykke fra dig. Ved viderebehandling til et andet formål, vil vi oplyse hvad formålet er samt andre relevante oplysninger.

Brug og sletning

Vi indhenter kun de personoplysninger, som vi har behov for, og vi behandler dem kun i det omfang og kun i det tidsrum, som er nødvendigt for at opfylde de nævnte formål med behandling.

Vi opbevarer dine personoplysninger kun i det tidsrum, som er nødvendigt, og de slettes permanent straks vi ikke længere skal anvende dem med mindre andet aftales særskilt med dig

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi videregiver til følgende virksomheder i overensstemmelse med behandlingsformålet: Mailchimp (USA) - Anvendes til udsendelse af nyhedsbrev

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Personoplysninger i forhold til integration med Facebook

Hvis du vælger at kommentere en artikel, vil dit navn fremgå samt et link til din Facebookprofil. Hvor mange oplysninger man kan se på din Facebookprofil, kan du rette i dine privatindstillinger på Facebook.

Læs mere om sikkerhed på Facebook. Link til: https://www.facebook.com/help/safety

Databeskyttelse og sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 • Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikrede netværk og er kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige.
 • Vi har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde et højt sikkerhedsniveau omkring dine personoplysninger, når du som bruger placerer en ordre og / eller indtaster, sender eller får adgang til dine oplysninger.
 • Alle personoplysninger krypteres via TLS teknologi.
 • Alle transaktioner behandles via en gatewayudbyder og lagres eller behandles ikke på vores servere.

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af din personoplysninger har du følgende rettigheder:

 • Hvis retsgrundlaget for behandlingen er et samtykke, har du, indtil behandlingen afsluttes eller dine personoplysninger slettes, ret til at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, som vi allerede har foretaget, som er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen
 • Du har ret til at anmode vores dataansvarlige om indsigt i de personoplysninger, vi har og behandler om dig
 • Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger forkert eller misvisende oplysninger eller sletter dine personoplysninger. I det tilfælde, at vi har overdraget oplysningerne til en anden modtager, vil vi på din vegne give modtageren besked på at berigtige forkerte eller misvisende oplysninger om dig eller om at slette disse.
 • Du ret til at begrænse vores muligheder for at behandle dine personoplysning eller til at gøre indsigelse mod behandlingen.
 • Du er berettiget til at få de personoplysninger, vi har registeret om dig udleveret personligt i et nemt læseligt og brugbart format. Du er også berettiget til at anmode om, at få dine personoplysninger overdraget til en anden modtager uden omkostninger for dig.
 • Du har altid ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. En klage kan sendes til datatilsynet. Kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.