Foto:

Vi er et økonomisk nyhedsmedie til de unge omkring økonomi.

Hos PengeHjørnet drømmer vi om at uddanne og støtte unge i deres økonomiske beslutninger. Statistikker fra Finans Danmark viser, at hver femte unge mellem 18 og 35 år kæmper med at få økonomien til at hænge sammen, hvilket kan føre til alvorlig mistrivsel. Rod i privatøkonomien kan føles som et tabu, men det skal det ikke være.

Vores mål er at være medvirkende til, at unge kan opnå al den nødvendige viden for at tage kontrol over deres økonomi. Gennem vores platform tilbyder vi videoer, artikler og interaktive værktøjer, der gør komplekse økonomiske koncepter forståelige og relevante.

Hele idéen er opstået fra et skoleprojekt på Erhvervsakademi Aarhus, hvor vi alle studerer Innovation og Entreprenørskab, dette arbejde resulterede i virksomheden PengeHjørnet.

På sigt vil vi lave guides for begyndere, hvor målgruppen stille og roligt kan bygge mere og mere på deres viden. Det kan være alt fra hvordan man laver et budget, fikser sin skat, og hvordan man køber sin første aktie.

Vi integrerer eksempler fra det virkelige liv for at fremhæve reelle økonomiske udfordringer og løsninger - i øjenhøjde med målgruppen, som vi selv er en del af.

Holdet bag PengeHjørnet besidder en bred vifte af kompetencer og har forskellige interesseområder indenfor privatøkonomi, som danner grundlaget for virksomheden.

PengeHjørnet har indgået et samarbejde med Media Group Denmark, der er Danmarks største uafhængige mediehus indenfor underholdning. MGDK bidrager bl.a. med deres erfaring indenfor nyhedsmedier.

Lad os sammen skabe bedre økonomiske forudsætninger for alle.

Følg med og lær os bedre at kende!

Følg os på Instagram her 🚀

Følg os på TikTok her 🚀