Hvor meget tjener Niklas Landin? Løn og formue i 2024

Billede af unsplash.com/@mbobetic
Foto: unsplash.com/@mbobetic
Artiklens Tags:

Niklas Landin er en af verdens bedste håndboldmålmænd. Men hvad tjener han egentlig? Læs med og få indsigt i hans løn og formue i 2024.

Niklas Landins Karriere

Niklas Landin har haft en imponerende karriere både på klubniveau og for det danske landshold. Med utallige mesterskaber og personlige priser er han blevet en nøglefigur i håndboldverdenen. I 2023 underskrev han en fireårig kontrakt med Aalborg Håndbold efter 11 succesfulde år i Bundesligaen.

Løn hos Aalborg Håndbold

Landin tjener omkring 160.000 kr. om måneden, hvilket svarer til cirka 2 millioner kr. om året. Denne indtjening er delvist muliggjort af den danske forskerordning, som giver udenlandske spillere skattefordele, når de vender tilbage til Danmark. Denne ordning sikrer, at Landin får en betydelig del af sin løn skattefrit, hvilket er en stor økonomisk fordel for både ham og klubben.

"De to største spillere, Landin og Mikkel Hansen, som dansk håndbold måske nogensinde har fostret, skal spille i Aalborg Håndbold. Jeg må knibe mig selv lidt i armen" siger Aalborg-direktør, Jan Larsen

Præstationer og sponsoraftaler

Landin har vundet adskillige titler, herunder EM-, VM- og OL-guldmedaljer. Hans præstationer på banen har gjort ham til et attraktivt ansigt for sponsoraftaler. Han har aftaler med mærker som Hummel og Louis Nielsen, hvilket yderligere øger hans indtægter.

Formue i 2024

Niklas Landins samlede formue anslås til at være mellem 30 og 40 millioner kr. Denne formue er akkumuleret gennem hans karrierepræmiepenge, lønninger fra klubber, og indtægter fra sponsorater.

Fremtiden

Efter OL 2024 planlægger Landin at trække sig fra landsholdet, men han fortsætter sin klubkarriere med Aalborg Håndbold. Hans fokus vil være på at sikre flere titler for klubben og opretholde sin status som en af de bedste målmand i håndboldhistorien.

Niklas Landins karriere er et bevis på, at dedikation og talent kan føre til både sportslig og økonomisk succes. Vil du lære mere om økonomi og investering? Følg med på PengeHjørnet for flere tips og tricks!

For mere detaljeret information kan du læse den fulde artikel på Marathonbet.