Er flyvende biler den næste store ting? Morgan Stanley ser 60% vækstpotentiale!

Foto: af uriel på Unsplash

Artiklens Tags:

Glem alt om traditionelle biler og aktier – her er fremtidens investering!

Morgan Stanley har netop sparket dæk på EHang, en producent af flyvende biler, og resultaterne kunne meget vel sende investeringer afsted. Med et bullish syn på virksomhedens fremtid har analytikerne sat et imponerende kursmål.

En luftig investering

EHang er måske ikke et navn, der ringer mange klokker nu, men det kan ændre sig hurtigt. Virksomheden, der specialiserer sig i fremstillingen af flyvende biler, har fået en vægtig anbefaling fra ingen ringere end Morgan Stanley, en af Wall Streets store kanoner.

Hvad siger eksperterne?

Det er lyst ud ifølge Morgan Stanley, der sætter en prisforventning på $27,50 per aktie for EHang, hvilket repræsenterer en potentiel vækst på næsten 60% sammenlignet med dens nylige lukkekurs på $17,38. Analytikerne har også tildelt EHang en "overweight" bedømmelse, hvilket signalerer en forventning om, at aktien vil præstere bedre end gennemsnittet i sektoren.

Hvad gør EHang til en god investering?

Ifølge Cindy Huang fra Morgan Stanley er EHang en pioner inden for det voksende marked for urban luftmobilitet (UAM). Med verdens første typecertifikat for deres produkter og adgang til et marked på flere trillioner renminbi i Kina, er EHang godt positioneret til at dominere denne nystartede industri.

EHangs aktier er allerede i stigning og de har en handelsvolumen, der overstiger virksomhedens daglige gennemsnit, så er der en mulighed for at investere i en teknologi, der kan ændre vores måde at tænke transport på.


Se det originale indhold her.

Del artikel på sociale medier

Disclaimer
Oplysningerne på dette websted er kun til generel orientering og er ikke ment som specifik rådgivning eller anbefaling til køb. Mens vi stræber efter at holde informationerne nøjagtige og opdaterede, giver vi ingen garantier af nogen art. Enhver købsbeslutning du foretager på grundlag af oplysningerne på dette websted, bør ske efter egen grundig overvejelse og eventuelt med konsultation fra en fagperson.
Økonomi

10 ting du ikke viste om penge

Tror du, at du ved alt om penge? Tænk igen! Her er 10 forunderlige finansielle fakta, som måske vil overraske dig og give dig et helt nyt perspektiv på penge.

Nyheder

Pundet stiger: Hvad betyder det for dig?

Pundet er på vej op, og der er store forventninger til kommende britiske inflationsdata. Men hvad betyder det egentlig for din økonomi? Vi giver dig det fulde overblik – uden økonomisk jargon.

Spare-hacks

Spare-hacks fra vores bedsteforældre

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dine bedsteforældre klarede sig økonomisk uden alt det moderne teknologi? De havde nogle ret smarte tricks, som vi måske kan lære noget af. Læs med og bliv inspireret til at spare penge med gamle sparetricks!

Økonomi

Hvad tjener topcheferne i Danmark?

Er du klar til at lære mere om, hvordan topcheferne i Danmark skovler penge ind? Her er, hvad der sker i lønverdenen for de store spillere, og hvad det betyder for dig som ny på arbejdsmarkedet.