Sådan klarer transportgiganten DSV sig i strid modvind

Foto: https://unsplash.com/@caleb_ruiter

Artiklens Tags:

Selvom DSV's seneste kvartalsregnskab skuffede nogle investorer, forbliver deres strategi uændret.

DSV, den danske transport- og logistikgigant, har netop præsenteret sit regnskab for første kvartal, hvor de rapporterede en omsætning på 38,3 milliarder kroner. Dette tal ligger en smule over analytikernes forventninger på 37,4 milliarder, men alligevel faldt aktien med 5 pct. efter annonceringen. Selvom driftsresultatet på 3,6 milliarder kroner var under analytikernes håb om 3,8 milliarder, er der ingen grund til alarm.

DSV har nemlig formået at øge deres markedsandele på tværs af alle deres segmenter, hvilket har været et klart fokusområde. Især Sea Freight-divisionen oplevede en imponerende vækst på 8 pct. Selvom fragtpriserne er under pres, er der tegn på, at situationen stabiliseres.

Selskabet er i øjeblikket involveret i potentielle opkøb af den tyske speditørkæmpe DB Schenker, en handel der kunne finde sted allerede senere på året.

En del af DSV's strategi har været at vokse gennem opkøb. Virksomheden har gennemført flere store opkøb, herunder opkøbet af det amerikanske logistikfirma UTi Worldwide og det schweiziske firma Panalpina Welttransport. Disse opkøb har styrket DSV's position på verdensmarkedet.

Du kan læse den originale artikel fra Euroinvestor her

Del artikel på sociale medier

Disclaimer
Oplysningerne på dette websted er kun til generel orientering og er ikke ment som specifik rådgivning eller anbefaling til køb. Mens vi stræber efter at holde informationerne nøjagtige og opdaterede, giver vi ingen garantier af nogen art. Enhver købsbeslutning du foretager på grundlag af oplysningerne på dette websted, bør ske efter egen grundig overvejelse og eventuelt med konsultation fra en fagperson.
Økonomi

10 ting du ikke viste om penge

Tror du, at du ved alt om penge? Tænk igen! Her er 10 forunderlige finansielle fakta, som måske vil overraske dig og give dig et helt nyt perspektiv på penge.

Nyheder

Pundet stiger: Hvad betyder det for dig?

Pundet er på vej op, og der er store forventninger til kommende britiske inflationsdata. Men hvad betyder det egentlig for din økonomi? Vi giver dig det fulde overblik – uden økonomisk jargon.

Spare-hacks

Spare-hacks fra vores bedsteforældre

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dine bedsteforældre klarede sig økonomisk uden alt det moderne teknologi? De havde nogle ret smarte tricks, som vi måske kan lære noget af. Læs med og bliv inspireret til at spare penge med gamle sparetricks!

Økonomi

Hvad tjener topcheferne i Danmark?

Er du klar til at lære mere om, hvordan topcheferne i Danmark skovler penge ind? Her er, hvad der sker i lønverdenen for de store spillere, og hvad det betyder for dig som ny på arbejdsmarkedet.