Fra kælderprojekt til millionforretning: Dette par forvandlede deres kaffedrøm til virkelighed

Foto: af danielcgold på Unsplash

Artiklens Tags:

Tænk hvis din side-hustle blev til en millionforretning? Læs historien om et ungt par, der gjorde netop det med deres kaffevogn.

Forestil dig at starte en virksomhed i dine forældres kælder med et budget, der knap nok dækker materialerne. Det lyder som starten på en umulig drøm, ikke sandt?

Men for Audrey Finocchiaro og Sam Lancaster var dette bare begyndelsen på deres eventyr med The Nitro Cart, en kaffevogn, der senere ville blive til The Nitro Bar.

I 2016 besluttede parret at bygge en kaffevogn udstyret med cykeldæk og en støttefod. Med en iværksætterdrøm og et kreditkort maxet til grænsen tog de vognen med til alt fra fåreklipningsfestivaler til bondemarkeder på Rhode Island. Men trods deres hårde arbejde og dedikation var indtjeningen lav, og frustrationerne begyndte at tage til.

Sommeren var hård, og mod slutningen overvejede de at give op. Men det hele ændrede sig, da de besluttede at prøve lykken på Brown University. Her oplevede de for første gang, at deres vogn blev udsolgt – de tjente $400 på blot 30 minutter. Dette var et vendepunkt, der fik dem til at genoverveje deres forretningspotentiale.

Med en nyvunden optimisme begyndte de at vende tilbage til universitetet regelmæssigt, hvilket hurtigt opbyggede en loyal kundebase. For at klare vintermånederne indgik de partnerskaber med lokale restauranter for at få deres nitrokaffe på fad.

Spring frem til i dag, og The Nitro Bar har vokset sig til en millionforretning med indtægter på $4,5 millioner det sidste år, 50 ansatte og tre fysiske kaffebarer på Rhode Island og i Massachusetts. Deres nitrokaffe kan også findes på tap på over 50 andre steder.

Hvordan gik de fra næsten at give op til en blomstrende virksomhed?

En stor del af svaret ligger i et uventet møde med to venturekapitalinvestorer i 2017, som tilbød dem et lån på $100,000. Dette lån var et springbræt, der hjalp dem med at skalere deres virksomhed hurtigt.

Audrey og Sam's historie viser, at med hårdt arbejde, lidt held, og en god portion kreativitet, kan selv de mest usandsynlige drømme blive til virkelighed.

Se det originale indhold her.

Del artikel på sociale medier

Disclaimer
Oplysningerne på dette websted er kun til generel orientering og er ikke ment som specifik rådgivning eller anbefaling til køb. Mens vi stræber efter at holde informationerne nøjagtige og opdaterede, giver vi ingen garantier af nogen art. Enhver købsbeslutning du foretager på grundlag af oplysningerne på dette websted, bør ske efter egen grundig overvejelse og eventuelt med konsultation fra en fagperson.
Økonomi

10 ting du ikke viste om penge

Tror du, at du ved alt om penge? Tænk igen! Her er 10 forunderlige finansielle fakta, som måske vil overraske dig og give dig et helt nyt perspektiv på penge.

Nyheder

Pundet stiger: Hvad betyder det for dig?

Pundet er på vej op, og der er store forventninger til kommende britiske inflationsdata. Men hvad betyder det egentlig for din økonomi? Vi giver dig det fulde overblik – uden økonomisk jargon.

Spare-hacks

Spare-hacks fra vores bedsteforældre

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dine bedsteforældre klarede sig økonomisk uden alt det moderne teknologi? De havde nogle ret smarte tricks, som vi måske kan lære noget af. Læs med og bliv inspireret til at spare penge med gamle sparetricks!

Økonomi

Hvad tjener topcheferne i Danmark?

Er du klar til at lære mere om, hvordan topcheferne i Danmark skovler penge ind? Her er, hvad der sker i lønverdenen for de store spillere, og hvad det betyder for dig som ny på arbejdsmarkedet.