Kan du investere i drone-levering gennem Google?

Foto: af Alessio Soggetti på Unsplash

Artiklens Tags:

Se hvordan Alphabet's Wing transformerer leveringsbranchen og hvad det betyder for dine investeringsmuligheder

Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, i flere af felterne der virkelig oplever fart, står der typisk en virksomhed med en finger med i spillet. Nemlig Google, eller nærmere Alpabet og denne gang med deres projekt: Wing, Alphabets innovative dronetjeneste, har nu nået en milepæl med 350.000 leverancer.

Hurtigere levering med wing

Wing har gjort sig bemærket på det australske marked ved at levere pakker på rekordtid – nogle på blot 15 minutter. Men deres ambitioner stopper ikke her. Siden har de udvidet deres rækkevidde til Finland, Virginia og Texas, hvilket vidner om deres globale appel og tilpasningsevne.

En game-changer: Autoloader systemet

I marts 2023 introducerede Wing et banebrydende "autoloader" system, der revolutionerer måden, hvorpå leveringer håndteres. Systemet, der kan placeres i en almindelig parkeringsbås, lader butikker hænge leveringskasser på kroge til afhentning af dronerne uden menneskelig indgriben. Dette tiltag er et skridt mod en fremtid, hvor droner autonomt navigerer mellem leverings- og opladningshubber.

I januar 2024 præsenterede Wing en ny serie af større droner, der kan levere op til 2,3 kg og stadig opretholde en rækkevidde på op til 19,3 km med hastigheder på op til 104 km/t. Disse kapaciteter åbner for en ny æra af effektivitet og service inden for droneleveringer.

Partnerskaber og kommercielle pilotprogrammer

Senest har Wing indgået et samarbejde med DoorDash for at levere Wendy’s burgere og pommes frites via droner i Virginia. Dette pilotprogram er ikke kun et bevis på droneteknologiens nuværende kapabiliteter, men også en indikator for dens fremtidige potentiale.

En investering i fremtiden

Wings hurtige udvikling og implementering af kommercielle leveringsdroner lover ikke kun at revolutionere, hvordan vi modtager varer, men også hvordan lokale virksomheder kan udvide deres rækkevidde. Med Google i ryggen kunne dette være din chance for at investere i fremtidens leveringsteknologi.

Se det originale indhold her.

Del artikel på sociale medier

Disclaimer
Oplysningerne på dette websted er kun til generel orientering og er ikke ment som specifik rådgivning eller anbefaling til køb. Mens vi stræber efter at holde informationerne nøjagtige og opdaterede, giver vi ingen garantier af nogen art. Enhver købsbeslutning du foretager på grundlag af oplysningerne på dette websted, bør ske efter egen grundig overvejelse og eventuelt med konsultation fra en fagperson.
Økonomi

10 ting du ikke viste om penge

Tror du, at du ved alt om penge? Tænk igen! Her er 10 forunderlige finansielle fakta, som måske vil overraske dig og give dig et helt nyt perspektiv på penge.

Nyheder

Pundet stiger: Hvad betyder det for dig?

Pundet er på vej op, og der er store forventninger til kommende britiske inflationsdata. Men hvad betyder det egentlig for din økonomi? Vi giver dig det fulde overblik – uden økonomisk jargon.

Spare-hacks

Spare-hacks fra vores bedsteforældre

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dine bedsteforældre klarede sig økonomisk uden alt det moderne teknologi? De havde nogle ret smarte tricks, som vi måske kan lære noget af. Læs med og bliv inspireret til at spare penge med gamle sparetricks!

Økonomi

Hvad tjener topcheferne i Danmark?

Er du klar til at lære mere om, hvordan topcheferne i Danmark skovler penge ind? Her er, hvad der sker i lønverdenen for de store spillere, og hvad det betyder for dig som ny på arbejdsmarkedet.