Sådan får du en billig og sikker sommerferie

Foto: Unsplash @swell

Artiklens Tags:

Smarte tricks til at få mest ud af din ferie.

Sommeren er lige om hjørnet, og mange danskere glæder sig til at rejse. Her får du fem gode råd, der hjælper dig med at få en tryg og økonomisk overkommelig ferie.

Pas på pengene: Betal med kreditkort

Når du betaler for din ferie, er det smart at bruge et internationalt kreditkort som Visa eller Mastercard. Det er nemlig meget nemmere at få pengene tilbage, hvis et hotel eller flyselskab går konkurs, hvis du betaler med et kreditkort.

Tid er penge: Book i god tid

Hvis du vil have mest mulig ferie for pengene, er det smart at booke i god tid og være fleksibel med rejsedatoerne. Desuden er der penge at spare, hvis man rejser uden for højsæsonen.

Tryghed på turen: Få styr på rejseforsikringen

Uheld kan ske, og derfor er det klogt at have styr på rejseforsikringen, så du undgår dyre regninger, hvis du bliver syg eller mister noget på ferien.

Sikker booking: Køb direkte hos flyselskabet

For at undgå komplikationer med refusion eller kompensation, er det en god idé at købe flybilletter direkte fra flyselskabet.

Stressfri rejse: Mød op i god tid og tjek dokumenterne

Det siger måske sig selv, men det er vigtigt at huske: for at få en god start på ferien, møder du op i lufthavnen i god tid. Tjek også rejsedokumenterne og bagagereglerne for at undgå ubehagelige overraskelser.

Nu er du klar til sommerens kommende eventyr. Med disse tips kan du trygt og uden at bryde banken nyde din sommerferie!

Inspiration til artiklen fundet her.

Del artikel på sociale medier

Disclaimer
Oplysningerne på dette websted er kun til generel orientering og er ikke ment som specifik rådgivning eller anbefaling til køb. Mens vi stræber efter at holde informationerne nøjagtige og opdaterede, giver vi ingen garantier af nogen art. Enhver købsbeslutning du foretager på grundlag af oplysningerne på dette websted, bør ske efter egen grundig overvejelse og eventuelt med konsultation fra en fagperson.
Økonomi

10 ting du ikke viste om penge

Tror du, at du ved alt om penge? Tænk igen! Her er 10 forunderlige finansielle fakta, som måske vil overraske dig og give dig et helt nyt perspektiv på penge.

Nyheder

Pundet stiger: Hvad betyder det for dig?

Pundet er på vej op, og der er store forventninger til kommende britiske inflationsdata. Men hvad betyder det egentlig for din økonomi? Vi giver dig det fulde overblik – uden økonomisk jargon.

Spare-hacks

Spare-hacks fra vores bedsteforældre

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dine bedsteforældre klarede sig økonomisk uden alt det moderne teknologi? De havde nogle ret smarte tricks, som vi måske kan lære noget af. Læs med og bliv inspireret til at spare penge med gamle sparetricks!

Økonomi

Hvad tjener topcheferne i Danmark?

Er du klar til at lære mere om, hvordan topcheferne i Danmark skovler penge ind? Her er, hvad der sker i lønverdenen for de store spillere, og hvad det betyder for dig som ny på arbejdsmarkedet.